Ha újradefiniálnád, újraépítenéd a testeddel való kapcsolat önbizalmat erősítő módjait, átélnéd a másokkal való kapcsolódás szabadon áramló lehetőségeit, ha kipróbálnál egy fizikai tapasztalásokon alapuló komplex, holisztikus látásmódot örömtelibb, harmonikusabb énképed érdekében, szeretettel várlak a két alkalmas Test-Műhelyre!

 

1. alkalom: A TESTEM ÉS ÉN 2017. június 15. csütörtök 18.00-20.00
Hogyan vagyok jelen a testemben?
Tudok-e kapcsolódni hozzá és milyen módon? Tisztelem-e az igényeit, szükségleteit?
Ezek a kérdések csupán kiinduló pontjai, gondolat ébresztői annak a nagyon is élményszerű tapasztalati útnak, amit ezen az alkalmon megélhetsz.
Te vagy most fontos. Magadhoz kapcsolódsz. Magadat figyeled.
Magadat érzékeled.
Gyakorlat orientált foglalkozás.
Talán régóta nem foglalkoztál minőségi szinten tested igényeivel. Talán megváltozott énképed, mert gyermeket/ket szültél, változott súlyod, betegségen estél át, vagy csak eltelt pár év és nem találod a “helyed” a testedben, esetleg segítő foglalkozásúként mindig másokkal törődtél és nem jutott időd önmagadra.

2. alkalom: A TESTEM ÉS TE – MÉG NINCS IDŐPONT Az első alkalom tapasztalatain túl a második alkalmon a környezetünkkel való kapcsolódás lehetőségeiben merülünk el. Tudatosítjuk mit érzünk, mit élünk át és tapasztalunk önmagunkról és a többiekről, egymásra figyelve, biztonságos légkörben. Gyakorlat orientált foglalkozás.
Hogyan látom a másik embert?
Milyen módon tudok kapcsolódni szavak nélkül?
Mik az én komfortos kapcsolódási eszközeim és melyek kevésbé azok?

Jelentkezés és további részletek Dancs Andrea jóga,-testtudat,-relaxációoktatónál a 0620 44 11 779- es telefonszámon, vagy a dancsandrea11@gmail.com emailcímen.
Jelentkezési határidő 2017. június 7. szerda
A 2 alkalmas, 2×2 órás minikurzus díja 5.800 Ft.